Christyn Music

Christyn, echte naam Christine Hermsen, is een Nederlandse songwriter en vocalist. Christine treedt live op (solo of met dj) op (bedrijfs)- en verjaardagsfeesten, bruiloften en kermissen.

Op de pagina feesten vind je meer informatie over de livemuziek en optredens van Christine.

CHRISTYN bij Nexus Bookings boeken

Studiozangeres voor artiesten

Daarnaast schrijft en zingt Christine muziek voor artiesten en dj's en brengt zij met hen Engels- en Nederlandstalige muziek uit. Ook is zangeres Christine te horen als achtergrondzangeres, bijvoorbeeld in een nieuw nummer van Wolter Kroes en in een remix van Eleonora (Jannes) door De Sfeermakers en Altijd Larstig en Rob Gasd'rop. Ook is Christine te horen als zangeres in Jouw Liefste Wens van Beatcrooks!

Producties van Christyn komen uit op verschillende muzieklabels. Denk hierbij aan muzieklabels als Q-Dance, Rebl Records, Dutch Masterworks, Nightbreed, Smashed Society en meer!

Muziekstudio LoudLabs Giesbeek

Christyn Music is gevestigd in de muziekstudio's van Loudlabs Studio in Giesbeek, net nabij Arnhem. In deze muziek- en videostudio's worden hoogwaardige producties gemaakt. Daarnaast is deze studio bekend als vaste thuisbasis van de hardstyleformatie Degos & Re-Done.

Christyn werkt bij de opname en productie van haar vocalen samen met producer Krijn Broekhuijsen om een zo goed mogelijk product aan te leveren aan andere producers en dj's. Ook kan Krijn ondersteunen tijdens het proces van mixen en masteren als hier behoefte aan is. Ook is Krijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van hardstyle- en dancemuziek. Op deze manier kan Christyn in samenwerking met Krijn van Loudlabs Studio net die extra's bieden om het optimale uit de productie en samenwerking te halen. 

 

(Backing)vocals - voor o.a. Wolter Kroes, Beatcrooks, De Sfeermakers, Altijd Larstig en Rob Gasd'rop, Poar Neem'n en Bass Chaserz

Christine heeft voor verschillende artiesten backingvocals mogen inzingen. Denk hierbij aan Mike Weerts, bekend van Expeditie Robinson en bekende acteur. In een nieuw nummer van Wolter Kroes is Christine tevens te horen als achtergrondzangeres! Daarnaast is Christine de zangeres in het nummer Jouw Liefste Wens van de Beatcrooks en heeft zij het nummer Ons Huis geschreven en gezongen voor de bekende hardstyle DJ Bass Chaserz.

Ook is Christyn te horen als backingvocalist in de remix van het bekende nummer Eleonora (Jannes) door De Sfeermakers en Altijd Larstig en Rob Gasd'rop! Daarnaast mocht zij de 2e stem inzingen in de remix van Drankorgel van Poar Neem'n, een nummer met Dennis Hendriks, bekend als drummer van Mooi Wark!