Christyn Music

Christyn, echte naam Christine Hermsen, is een Nederlandse songwriter en vocalist. Christyn schrijft op dit moment voornamelijk toplines voor nationale- en internationale hardstyleproducers en -dj's. Zij brengt met hen Engels- en Nederlandstalige muziek uit.

Producties van Christyn komen uit op verschillende muzieklabels. Denk hierbij aan muzieklabels als Q-Dance, Dutch Masterworks, Nightbreed, Smashed Society en meer!

Studio 

Christyn Music is gevestigd in de muziekstudio's van Loudlabs Studio in Giesbeek, net nabij Arnhem. In deze muziek- en videostudio's worden hoogwaardige producties gemaakt. Daarnaast is deze studio bekend als vaste thuisbasis van de hardstyleformatie Degos & Re-Done.

Christyn werkt bij de opname en productie van haar vocalen samen met producer Krijn Broekhuijsen om een zo goed mogelijk product aan te leveren aan andere producers en dj's. Ook kan Krijn ondersteunen tijdens het proces van mixen en masteren als hier behoefte aan is. Ook is Krijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van hardstyle- en dancemuziek. Op deze manier kan Christyn in samenwerking met Krijn van Loudlabs Studio net die extra's bieden om het optimale uit de productie en samenwerking te halen. 

 

Backingvocals - achtergrondkoortjes

Christine heeft voor verschillende artiesten backingvocals mogen inzingen. Denk hierbij aan Mike Weerts, bekend van Expeditie Robinson en bekende acteur. Ook heeft Christine meegezongen in een nummer van René Karst. 

Producties 

Feels Like Home - Stormerz & Christyn 

Feels Like Home with Stormerz is released on music label Q-Dance presents SPEQTRUM. 

So High - Dropixx & Christyn 

Greed Symphony - Degos & Re-Done ft. Christyn