Binnen 1 dag een passend voorstel voor uw feest! | Geheel ontzorgd en geschikt voor iedere gelegenheid, van jong tot oud | Door heel Nederland te boeken | Muziekkeuze af te stemmen op uw wensen | Keuze uit verschillende formaties

Christyn Music

Christyn, echte naam Christine Hermsen, is een Nederlandse songwriter en vocalist. Christine treedt live op (solo of met dj) op (bedrijfs)feesten, bruiloften en bedrijfsfeesten. 

Op de pagina feesten vind je meer informatie over de livemuziek en optredens van Christine.

Daarnaast schrijft en zingt Christine muziek voor artiesten en dj's en brengt zij met hen Engels- en Nederlandstalige muziek uit. Ook is zangeres Christine te horen als achtergrondzangeres, bijvoorbeeld in een nieuw nummer van Wolter Kroes en als zangeres in Jouw Liefste Wens van Beatcrooks!

Producties van Christyn komen uit op verschillende muzieklabels. Denk hierbij aan muzieklabels als Q-Dance, Dutch Masterworks, Nightbreed, Smashed Society en meer!

Muziekstudio LoudLabs Giesbeek

Christyn Music is gevestigd in de muziekstudio's van Loudlabs Studio in Giesbeek, net nabij Arnhem. In deze muziek- en videostudio's worden hoogwaardige producties gemaakt. Daarnaast is deze studio bekend als vaste thuisbasis van de hardstyleformatie Degos & Re-Done.

Christyn werkt bij de opname en productie van haar vocalen samen met producer Krijn Broekhuijsen om een zo goed mogelijk product aan te leveren aan andere producers en dj's. Ook kan Krijn ondersteunen tijdens het proces van mixen en masteren als hier behoefte aan is. Ook is Krijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van hardstyle- en dancemuziek. Op deze manier kan Christyn in samenwerking met Krijn van Loudlabs Studio net die extra's bieden om het optimale uit de productie en samenwerking te halen. 

 

(Backing)vocals - voor o.a. Wolter Kroes en Beatcrooks

Christine heeft voor verschillende artiesten backingvocals mogen inzingen. Denk hierbij aan Mike Weerts, bekend van Expeditie Robinson en bekende acteur. In een nieuw nummer van Wolter Kroes is Christine tevens te horen als achtergrondzangeres! Daarnaast is Christine de zangeres in het nummer Jouw Liefste Wens van de Beatcrooks.