Contact en FAQ zangeres Christine Hermsen | Christyn 

Bekijk hieronder de FAQ, dat zijn de veelgestelde vragen, om te checken of uw vraag ertussen staat. Neem ook gerust persoonlijk contact met mij op om uw wensen en vragen te bespreken omtrent uw besloten feest, bruiloft of verjaardagsfeest.

Mail Christine: info@christinehermsen.nl

Bel Christine op telefoonnummer: 06-53 86 18 92

 

CHRISTYN boeken bij NEXUS

CHRISTYN boeken voor uw openbare event? Neem dan contact op met tijn@nexusbookings.nl 

Kijk voor meer informatie over CHRISTYN ook op de site van NEXUS BOOKINGS.


Contactformulier Zangeres Christine


FAQ zangeres Christine en DJ

Nemen jullie alle techniek zelf mee?

Ja, wij zijn geheel zelfvoorzienend. Dit betekent dat wij in bijna alle gevallen alle techniek, zoals geluid en licht zelf meenemen. Als we de beschikking krijgen over een stopcontact, is dat al voldoende;)

Wij hebben tot een publiek van 200 personen geen krachtstroom nodig. Bij een groter publiek, wordt dit vooraf doorgesproken. 

Op wat voor soort feesten staan jullie?

Zangeres Christine solo of met DJ vind je veelal op de volgende soort feesten:

  1. Bruiloften of huwelijksjubilea (12,5 jaar, 25 jaar, 40 / 50 jaar getrouwd)
  2. Verjaardagsfeesten, tuinfeesten, combinatie van gelegenheden (verjaardag icm trouwen of ander hoogtepunt)
  3. Bedrijfsfeesten
  4. Voetbalclubs en sportverenigingen 
  5. Publieke evenementen als kermissen, Koningsnacht/-dag, stadsfeest, festivals en oktoberfest

Hoe gaan jullie om met het geluidsvolume?

Wij weten uit ervaring dat het belangrijk is om op een feestje gemakkelijk met elkaar te kunnen praten, zonder overlast van te harde muziek. Wij zullen dan ook altijd afspraken met u maken over uw wensen. Onze muziek is helder en goed verstaanbaar, maar daarnaast niet te overweldigend tijdens bijvoorbeeld een zitfeestje. We zorgen ervoor dat uw gasten fijn met elkaar kunnen praten én kunnen genieten van de muziek en zang.

Hoeveel sets treedt de zangeres op?

Wij bieden altijd maatwerk, waardoor ieder optreden anders is en geheel is afgestemd op uw wensen. Zo kan Christine verschillende sets zingen in verschillende stijlen en genres. Alles gaat in overleg met u. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor verschillende korte sets of enkele lange sets etc.

Hoelaat beginnen jullie met opbouwen?

Wij zijn 1 tot 1,5 uur voor aanvang van uw feest aanwezig op locatie om op te bouwen en te sounchecken. Wij zorgen dat wij ruim voor aanvangstijd van het feest speelklaar staan. 

Draaien / zingen jullie ook verzoeknummers?

Ja, dit is zeker mogelijk. Gasten kunnen hun verzoeknummers ter plekke aanvragen bij de DJ.

Wij sturen u daarnaast ook altijd een voorkeurslijst voor muziek toe, zodat u voor aanvang van het feest kan aangeven welke muziek u wil horen van de DJ en zangeres en welke muziek u juist liever niet wil horen. Zo stemmen we ieder feest persoonlijk af. 

Hebben jullie een microfoon voor speeches, praatjes of voordrachtjes?

Ja, zeker! Het is leuk om een speech, praatje of stukje toe te voegen aan jullie feest! Wij zorgen ervoor dat een microfoon beschikbaar is. 

Ik heb al een andere DJ geboekt, maar zou nu toch ook graag een zangeres erbij boeken. Kan dit?

Heeft u al een andere DJ geboekt en zou u toch ook graag een zangeres toe willen voegen aan uw feest? Dat kan. Vraag naar de verschillende mogelijkheden.

Christine beschikt zelf over alle benodige apparatuur om op te treden als zangeres. Komt er dus een DJ op uw feest en wilt u tussendoor een (of meerdere) optreden(s) van Christine, dan kan dit in veel gevallen. 

Christine werkt onafhankelijk en is dus overal inzetbaar, bijna ongeacht welke DJ er op het feest draait. Vraag hiervoor naar de verschillende mogelijkheden.

Ik wil graag meer informatie, hoe werkt dit?

We voorzien je graag van meer informatie over de uiteinlopende mogelijkheden. Neem hiervoor eenvoudig contact op met Christine op telefoonnummer: 06-53 86 18 92 (WhatsApp of bellen) of mail Christine: info@christinehermsen.nl

Wij streven ernaar u binnen 1 dag te voorzien van een reactie en zo mogelijk een passend voorstel te doen. 

Liever ook een keer persoonlijk kennismaken? Dat kan. We hebben twee ontvangstruimtes, één in Giesbeek en één in Zelhem. 

Wilt u graag persoonlijk kennismaken en ons bezoeken om het optreden voor te bespreken? Bezoek zangeres Christine in Giesbeek:

- Bezoekadres studio Giesbeek:

Nijverheidsstraat 5, 6987 EN Giesbeek 

Bezoekadres:

Christine Hermsen Zang en Entertainment - Christyn Music

Loudlabs Studio muziekstudio Giesbeek 

Leslocatie Bijles in de Achterhoek