De Vriendelijke DJ en zangeres Christine

Boek Zangeres Christine nu in combinatie met De Vriendelijke DJ!

Zangeres Christine, Christine Hermsen, staat bekend om haar allround repertoire waarmee zij geschikt is voor vele gelegenheden en combinaties met De Vriendelijke DJ. Van bruiloft tot bedrijfsfeest en publiek event!
Christine heeft een heldere sound en toegankelijke uitstraling. Daarnaast speelt ze goed in op de wens van de klant, door het repertoire persoonlijk af te stemmen. Haar repertoire is breed en kenmerkt zich door de leukste medleys en hipste mash-ups van deze tijd! Denk hierbij aan Nederlands-, Duits- en Engelstalig en de genres: house, dance, 80’s, 90’s, zero’s, classics, disco, rock, pop en feestmuziek! Ook meezingers als 'rainbow in the sky' zijn mogelijk. Zangeres Christine zorgt voor afwisseling en een hoog meezinggehalte voor alle leeftijden, op ieder soort feest samen met De Vriendelijke DJ. Zangeres Christine is dan ook goed te combineren met een DJ en/of saxofonist van De Vriendelijke DJ’s. De toevoeging van een allround zangeres, zorgt voor veel dynamiek en interactie met het publiek. Gewenst kan hier ook een saxofonist aan toegevoegd worden.

Wist je dat Christine naast live zangeres ook studiozangeres is? Christine werkt onder de naam CHRISTYN samen met verschillende artiesten waarvoor zij vocals & backings inzingt. Op verzoek kan zij deze nummers ook live zingen. Zo werkte zij oa samen aan een nummer van Wolter Kroes, zong zij backings in voor Eleonora van de Sfeermakers en is zij bekend als zangeres van de remix Jouw Liefste Wens samen met Beatcrooks, Ons Huis met Bass Chaserz en de remixhit 765348 met Poar Neem'n!

Meer informatie over De Vriendelijke DJ en zangeres Christine?