Feest DJ Jeffrey van Londen en zangeres Christine uit de Achterhoek 


DJ Jeffrey van Londen en zangeres Christine Hermsen

Bent u op zoek naar een dag- of avondvullend muzikaal programma en bent u op zoek naar net dat beetje extra? Tijdens deze live-act worden draaisets door Jeffrey afgewisseld met zangsets van Christine. Jeffrey en Christine zijn allebei allround artiest. Dat wil zeggen dat zij nummers draaien en zingen voor iedere doelgroep en naar ieders wens. Denk hierbij aan 80’s, 90’s, 00's (zero's) top 40, rock, pop en dance. Ook Duitse nummers komen voorbij! 

U kunt kiezen uit 1 x 30, 2 x 30 of 3 x 20 minuten zangoptredens.

Wilt u meer informatie over deze act of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Christine 06-53 86 18 92


Biografie Christine Hermsen en Jeffrey van Londen

DJ Jeffrey en Zangeres Christine brengen een mix op het podium van 80's, 90’s, 00's, dance, pop, classic rock, Duits- en Nederlandstalig. Tijdens deze allround live-act met vocalist, komen de leukste medleys voorbij. Door het afwisselende repertoire zorgen zij voor een verfrissende show dat geschikt is voor ieder publiek en iedere gelegenheid.


FAQ zangeres Christine en DJ Jeffrey

Nemen jullie alle techniek zelf mee?

Ja, wanneer u de combinatie van DJ en zangeres boekt, zijn wij geheel zelfvoorzienend. Dit betekent dat wij in bijna alle gevallen alle techniek, zoals geluid en licht zelf meenemen. Als we de beschikking krijgen over een stopcontact, is dat al voldoende;)

Wij hebben tot een publiek van 200 personen geen krachtstroom nodig. Bij een groter publiek, wordt dit vooraf doorgesproken. 

Op wat voor soort feesten staan jullie?

Zangeres Christine solo of met DJ vind je veelal op de volgende soort feesten:

  1. Bruiloften of huwelijksjubilea (12,5 jaar, 25 jaar, 40 / 50 jaar getrouwd)
  2. Verjaardagsfeesten, tuinfeesten, combinatie van gelegenheden (verjaardag icm trouwen of ander hoogtepunt)
  3. Bedrijfsfeesten
  4. Voetbalclubs en sportverenigingen 
  5. Publieke evenementen als kermissen, Koningsnacht/-dag, stadsfeest, festivals en oktoberfest

Hoe gaan jullie om met het geluidsvolume?

Wij weten uit ervaring dat het belangrijk is om op een feestje gemakkelijk met elkaar te kunnen praten, zonder overlast van te harde muziek. Wij zullen dan ook altijd afspraken met u maken over uw wensen. Onze muziek is helder en goed verstaanbaar, maar daarnaast niet te overweldigend tijdens bijvoorbeeld een zitfeestje. We zorgen ervoor dat uw gasten fijn met elkaar kunnen praten én kunnen genieten van de muziek en zang.

Hoeveel sets treedt de zangeres op?

Wij bieden altijd maatwerk, waardoor ieder optreden anders is en geheel is afgestemd op uw wensen. Zo kan Christine verschillende sets zingen in verschillende stijlen en genres. Alles gaat in overleg met u. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor verschillende korte sets of enkele lange sets etc. Keuze uit bijvoorbeeld 1x30, 2x30 of 3x20 minuten.

Hoelaat beginnen jullie met opbouwen?

De DJ is ruim 1 uur voor aanvang van uw feest aanwezig op locatie om op te bouwen, zoals oa het licht en geluid. De zangeres prikt gemakkelijk in en komt op locatie op het door u gewenste tijdstip. 

Draaien / zingen jullie ook verzoeknummers?

Ja, dit is zeker mogelijk. Gasten kunnen hun verzoeknummers ter plekke aanvragen bij de DJ. Soms komt dit nummer ook voor in het repertoire van de zangeres, zij kan het verzoeknummer dan zingen.

Wij sturen u daarnaast ook altijd een voorkeurslijst voor muziek toe, zodat u voor aanvang van het feest kan aangeven welke muziek u wil horen van de DJ en zangeres en welke muziek u juist liever niet wil horen. Zo stemmen we ieder feest persoonlijk af. 

Hebben jullie een microfoon voor speeches, praatjes of voordrachtjes?

Ja, zeker! Het is leuk om een speech, praatje of stukje toe te voegen aan jullie feest! Wij zorgen ervoor dat een microfoon beschikbaar is. 

Ik heb al een andere DJ geboekt, maar zou nu toch ook graag een zangeres erbij boeken. Kan dit?

Heeft u al een andere DJ geboekt en zou u toch ook graag een zangeres toe willen voegen aan uw feest? Dat kan. Vraag naar de verschillende mogelijkheden.

Christine beschikt zelf over alle benodige apparatuur om op te treden als zangeres. Komt er dus een DJ op uw feest en wilt u tussendoor een (of meerdere) optreden(s) van Christine, dan kan dit in veel gevallen. 

Christine werkt onafhankelijk en is dus overal inzetbaar, bijna ongeacht welke DJ er op het feest draait. Vraag hiervoor naar de verschillende mogelijkheden.

Ik wil graag meer informatie, hoe werkt dit?

We voorzien je graag van meer informatie over de uiteinlopende mogelijkheden. Neem hiervoor eenvoudig contact op met Christine op telefoonnummer: 06-53 86 18 92 (WhatsApp of bellen) of mail Christine: info@christinehermsen.nl

Wij streven ernaar u binnen 1 dag te voorzien van een reactie en zo mogelijk een passend voorstel te doen.