''In de zoektocht naar een artiest voor de afsluiting van ons voetbaltoernooi kwamen we terecht op de site van Christine. Dit sprak ons meteen aan en na kort telefonisch overleg, waren we er snel uit! Met ondersteuning van een DJ heeft ze er een gezellig feest van weten te maken! Christine nogmaals bedankt en wellicht tot een volgende keer!''

Recensie door Recreatieboerderij de Waltakke Lochem 

LIVE-ACT 

DJ Jeffrey van Londen en zangeres Christine Hermsen

Bent u op zoek naar een dag- of avondvullend muzikaal programma en bent u op zoek naar net dat beetje extra? Tijdens deze live-act worden draaisets door Jeffrey afgewisseld met zangsets van Christine. Jeffrey en Christine zijn allebei allround artiest. Dat wil zeggen dat wij nummers draaien en zingen voor iedere doelgroep en naar ieders wens. Denk hierbij aan 80’s, 90’s, top 40, rock, dance en (eigen) hardstylenummers! Ook Duitse nummers komen voorbij! 

Christine verzorgt live muziek in blokken van 20 of 30 minuten.  Afgewisseld met DJ-sets van Jeffrey, kan Christine bijvoorbeeld 2, 3 of 4 sets zang verzorgen. Hierbij komen alle genres aan bod.  

Wilt u meer informatie over deze act of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Christine 06-53861892 of Jeffrey 06-12251804 www.christinehermsen.nl www.jvlentertainment.nl

Biografie Christine Hermsen en Jeffrey van Londen

Christyn & DJ Jeffrey brengen een mix op het podium van 90’s, dance, classick rock, Duits- en Nederlandstalig, hardstyle en happy hardcore! Tijdens deze allround live-act met vocalist, komen de leukste medleys voorbij. Door het afwisselende repertoire zorgen zij voor een verfrissende show dat geschikt is voor ieder publiek en iedere gelegenheid.

Duits | Nur noch Schuhe an door Christine

Nederlandstalig | Jouw Blik door Christine

50-jarig huwelijksfeest in Babberich

Hardstyle | Lose my mind door Christine

Recreatieboerderij De Waltakke Lochem - feestavond voetbal-inside 

Huwelijksfeest en verjaardag in Emst

Chauffeursdag Mainfreight 's-Heerenberg

Live muziek huwelijksceremonie in Kasteel de Kelder te Doetinchem

Optreden op de kermis in Ulft 2022

Oranjerie Ruurlo muziek DJ en zangeres op de Open Trouwlocatie Route 2023