Olde Schop Giesbeek

Restaurant 't Olde Schop is gelegen op een mooie locatie in het gezellige Giesbeek. Dit restaurant in Giesbeek beschikt over een restaurant met verschillende feestzalen.  Bij 't Olde Schop kunt u terecht voor een culinair diner of voor een feest of bruiloft. 't Olde Schop biedt uiteenlopende mogelijkheden!

Uw feest bij 't Olde Schop in Giesbeek

Bent u op zoek naar een feestlocatie in Giesbeek? Kijk dan eens naar 't Olde Schop in Giesbeek. Van borrel tot verjaardagsfeest en bruiloft! 't Olde Schop Giesbeek biedt het allemaal.

Zangeres Christine treedt op in de verschillende zalen van het restaurant in Giesbeek. Van bruiloft in de grote zaal tot intieme verjaardag met familie in de voorzaal. 

Livemuziek bij 't Olde Schop in Giesbeek

Bent u op zoek naar livemuziek tijdens uw feest bij het Olde Schop? Zangeres Christine is gevestigd in Giesbeek en treedt regelmatig op bij 't Olde Schop in Giesbeek.

't Olde Schop beschikt over verschillende mooie en sfeervolle feestzalen. Daarnaast biedt de dansvloer voldoende gelegenheid om te dansen op livemuziek!

Misschien denkt u bij livemuziek al snel aan een liveband of een DJ? Wacht dat u van een DJ in combinatie met zangeres? Zo ervaart u toch het livegevoel, maar dan kan de DJ goed inspelen op uw publiek en kunt u en kunnen uw gasten verzoeknummers aanvragen. Daarnaast voorziet de DJ met zangeres in een mooie lichtshow.

Olde Schop Giesbeek muziek

Zangeres Christyn treedt regelmatig op bij Olde Schop Giesbeek

Olde Schop Giesbeek feest

Christine is regelmatig te gast bij 't Olde Schop in Giesbeek. Hier treedt zij op bij verschillende gelegenheden. Zo zingt zij tijdens bruiloften, feesten en verjaardagen bij  't Olde Schop. Christine treedt solo op of samen met DJ. DJ Jeffrey en zangeres Christyn zijn samen te boeken voor verschillende gelegenheden. Samen met DJ Jeffrey is zangeres Christyn ook te vinden bij 't Olde Schop. 

Meer informatie over 't Olde Schop in Giesbeek?

Bekijk de site van restaurant 't Olde Schop uit Giesbeek voor meer informatie en mogelijkheden. Benieuwd wat zangeres Christyn voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Christine: info@christinehermsen.nl of telefonisch: 06 53 86 18 92