PARTY: The Partycrashers ft. Christyn

Op zoek naar een geschikte partyact voor een kermis of publiek event? Informeer dan eens naar de mogelijkheden voor de act The Partycrashers ft. Christyn! Uitermate geschikt voor kermissen, feestdagen en thema-avonden waar een feestrepertoire gewenst is. Denk hierbij aan apres ski, 90's, hardstyle, happy hardcore, schlager en Nederlandstalige feestmuziek. 

U bent gedurende het hele optreden voorzien van muziek, waarbij de DJ's en zangeres elkaar afwisselen en versterken. Door de toevoeging van een zangeres aan deze partyact, ontstaat nog meer dynamiek tijdens de show en is het gegarandeerd feest. 

LUXURY: DJ Sven Elias & zangeres Christyn 

Op zoek naar een muzikale omlijsting met een internationaal allure, klasse en luxury? Kijk dan eens naar de optie DJ Sven Elias & Vocaliste Christyn. DJ Sven Elias is  onder andere bekend als DJ in het vipdorp van De Vrienden van Amstel Live. DJ Sven Elias is een bekende en zeer ervaren DJ in clubs in binnen- en buitenland. 

ALLROUND: DJ Jeffrey & zangeres Christyn - Jeffrey van Londen JVL Entertainment

Bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardagsfeest of kermis? DJ Jeffrey en Christyn treden samen op tijdens veel verschillende gelegenheden  en zijn samen breed inzetbaar door hun allround en afwisselende repertoire. De mogelijkheden van deze act zijn eindeloos! 

Vooraf worden muzikale wensen zorgvuldig doorgenomen waardoor maatwerk goed mogelijk is.  U kunt duidelijk aangeven welke genres u graag en minder graag hoort.