Binnen 1 dag een passend voorstel voor uw feest! | Geheel ontzorgd en geschikt voor iedere gelegenheid, van jong tot oud | Door heel Nederland te boeken | Muziekkeuze af te stemmen op uw wensen | Keuze uit verschillende formaties

Jeffrey van Londen van JVL Entertainment

Jeffrey van Londen is een feestdj uit de Achterhoek. Namens JVL Entertainment heeft Jeffrey een samenwerking met zangeres Christine Hermsen van Christyn Music. Deze DJ met zangeres uit de Achterhoek treden samen op op veel verschillende soorten feesten. DJ Jeffrey en zangeres Christine vind je onder andere op bedrijfsfeesten, verjaardagen, bruiloften, publieke evenementen als Koningsdag en op festivals in de Achterhoek. 

Live-act DJ Jeffrey van Londen met zangeres 

Wist u dat DJ Jeffrey van Londen naast DJ ook een live-act heeft met zangeres?  U kunt deze live-act bestaande uit DJ met zangeres tegenkomen op veel verschillende plaatsen, zoals 't Olde Schop in Giesbeek, op Koningsdag in Hengelo Gld bij de Zwaan, op het Dwarstoernooi bij voetbalvereniging SV Halle en verschillende kermissen in de Achterhoek. 

DJ Jeffrey van Londen en zangeres Christyn op het Achterhoeks Ondernemers Festival in de Radstake

Op maandag 15 mei 2023 staan DJ Jeffrey van Londen en zangeres Christine Hermsen op het Achterhoeks Ondernemers Festival. Tijdens dit festival zal het Achterhoekse duo bestaande uit DJ met zangeres optreden met een zeer breed repertoire. Van 90's tot classic rock en van Duits- tot Nederlandstalig. 

Jeffrey van Londen van Radio Ideaal uit Zelhem

Tijdens de DJ-sets van Jeffrey kunt u een bekende stem horen. Jeffrey is namelijk te horen als DJ bij Radio Ideaal.  Zijn stem is passend bij ieder feest en Jeffrey weet dan ook goed in te spelen op ieder soort publiek.  DJ Jeffrey van Londen van JVL Entertainment uit Zelhem heeft jarenlange ervaring als DJ en wordt veel geboekt in de hele regio en daarbuiten. 

Wilt u meer informatie over DJ Jeffrey van Londen?

Neem contact op met DJ Jeffrey van Londen voor meer informatie. 

Bel Jeffrey: 06 –12 25 18 04

Mail Jeffrey: jeffrey@jvlentertainment.nl 

Bekijk de website van DJ Jeffrey: www.jvlentertainment.nl